Alueemme

www: Livonsaari Caravan

SF-Caravan Turku ry

Tietoja yhdistyksestä

SF-Caravan Turku ry perustettiin 15.06.1969 Salon Vuohensaaren leirintäalueella, ollen näin Suomen vanhin karavaanariyhdistys. Tällä hetkellä yhdistyksessämme on jo lähes 1700 jäsenperhettä, olemme siis kolmanneksi suurin karavaanariyhdistys Suomessa.

Yhdistyksemme on vuosien aikana ollut mukana monissa tapahtumissa, niin kansainvälisissä kuin kotimaisissakin, joista Caravan Show & camping on tällä hetkellä suurinpiin kuuluva.

Olemme olleet järjestämässä myös hyväntekeväisyyskeräyksiä, joista merkittävin lienee ambulanssin lahjoittaminen Tallinnan Kliiniselle Lastensairaalalle.

Alueet

Jäsenistöllämme on käytössä yhdistyksen kaksi omaa aluetta, ympärivuotisesti käytössä oleva Kesäniemi sekä talvialue Ruissalo Camping.
Omien alueidemme lisäksi käytössä on myös kolme sopimusaluetta, Kallionokka, Lemmi-Caravan sekä Livonsaari Camping.

Kesäniemi on valittu myös Caravan huiput -alueeksi.

Toiminta

Yhdistyksen toiminnasta ja päätöksistä vastaa johtokunnan lisäksi myös muut toimikunnat sekä asiamiehet, joiden toiminnan ansiosta alueillamme on aina yhtä viihtyisää. Voit tutustua vastuuhenkilöihin sekä toimintaan tarkemmin seuraavilla sivuilla:

Yhdistyksen toiminnassa tarvitaan myös suunnittelua ja yhteisiä ohjeita, alla olevista linkeistä voitkin tutustua yhdistyksemme toimintasuunnitelmaan, toimintakertomukseen sekä yhdistyksen sääntöihin.

yhdistys_2

Tule tutustumaan!

Toivotamme sinut tervetulleeksi tutustumaan yhdistyksen alueisiin ja viihtymään kanssamme karavaanariharrastuksen merkeissä, tervetuloa!